Loading Events

Tema Bil & Motor

oktober 18, 2023

Evenemangsinformation

Hösten är här, kylan kryper in och snart är frosthalkan här. Många börjar planera för däckbyte och service på bilen inför kommande säsong! 

Så för er som erbjuder vinterservice, nya däck eller däckbyte eller annan service/utrustning som är relevant för många just nu, erbjuder Sunnenytt ett temanummer med extra bra priser.

För bokning av tema-annons eller mer info, kontakta vår säljare Linda Isaksson 0565-169 84, linda@sunnenytt.se eller mejla ditt annonsmaterial till info@sunnenytt.se

Annonsstopp onsdag 11 oktober kl 11.00

Skicka gärna ditt annonsmaterial i samband med bokningen. Du kan kostnadsfritt ta hjälp av våra producenter för hjälp med annons. Önskar du korrektur så behöver vi annonsunderlaget senast onsdag kl. 11.00.

Tidningen går till tryck på fredag och landar i postlådorna på onsdag varje vecka. Många läser även tidningen på sunnenytt.se och i våra sociala medier.

 

Annonsformat:

   

Tidningen distribueras av NWT Direkt som delas ut i hela Sunne Kommun vilket innebär att 8 800 hushåll och företag kan njuta av just din annons till morgonkaffet. I snitt 22 000 personer.

  • This event has passed.
Bli en del av veckans höjdpunkt i Sunne!