Loading Events

Bygg-, hantverk- och servicerunda

september 30, 2023

Evenemangsinformation

Lördag 30 september är det åter dags för företagen inom byggbranchen att få visa upp sig under en och samma dag, i form av Bygg-, hantverk- och servicerundan. Ett event som hade premiär i våras och blev, trots både regn och åska, en uppskattad dag med många besökare.

Nytt för hösten är att det blir något färre träffpunkter men med fler aktörer på samma plats, som en mässa i miniformat. Höstens träffpunkter är AB Karl Hedin, Byggallerian och LBC Wetab, som är nya för i år med flera gräventreprenörer på plats.
Rundan riktar sig till privatpersoner och företag som vill anlita ett proffs eller få inspiration till sitt bygge, renovering eller hjälp med städ och trädgård. Ett ypperligt tillfälle för företag att skapa nya kontakter för spännande utvecklingsmöjligheter eller projekt. Flera av företagen som var med i våras säger att de uppskattade möjligheten att göra något tillsammans med andra samt att de är tacksamma att kunna ansluta sig till ett färdigplanerat event.

Fina priser

Under dagen har träffpunkterna både grillen och kaffebryggaren igång, ordnar jippon och har erbjudanden. Var med och tävla, se till att samla minst tre stämplar under din runda och du är med och tävlar om priser som är skänkta av de deltagande företagen.

Kolla in veckans Sunnenytt från sidan 7, för att se vilka som deltar på höstens runda och vad de har att erbjuda!

  • This event has passed.