Sunnenytt har tecknat avtal med NWT Direkt & Postiljohan

Sedan en tid tillbaka distribueras Sunnenytt av NWT Direkt och det är tack vare dem alla Sunnebor får veckans tidning redan till morgonkaffet. Under året har de utökat sina tjänster med ett brevporto – Värmlandsfrimärket, för post som skickas inom länet.
Utanför ICA finns numera en ny postlåda i Värmlandsfrimärkets turkosa kulör där brev som är frankerande med Värmlandsfrimärket ska läggas på. Sunnenytt har hoppat på detta nya, miljövänligare koncept och kommer att använda sig av tjänsten framöver.

Så här berättar de om det nya frimärket:

Med Värmlandsfrimärket kan du skicka dina brev på ett nytt sätt – som både är bra för plånboken och miljön. Vi utmanar våra konkurrenter på brevmarknaden med ett alternativ som erbjuder lägre pris, kortare transporterna och den snabbaste leveransen.

Med oss slipper du att brevet först transporteras till Hallsberg och sen tillbaka för att levereras till andra sidan gatan. ”Nära och enkelt” är ledorden för vår brevhantering.

Som enda postoperatör levererar vi post till alla hushåll 6 dagar i veckan. Att vi dessutom delar ut den samma natt som du postat brevet får du på köpet. Undantaget är där vi tömmer lådan 02:00, då når brevet mottagaren natten efter.

Läs mer här