Handla dina julklappar i Sunne, i årets sista utgåva av Sunnenytt hittar du många bra erbjudanden på både julklappar och upplevelser från företag och butiker i Sunne. Du hittar även tips på vart du kan handla färdiglagad mat både till julbordet och när du är sugen på något helt annat efter helgerna!

I Sunne finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, här blir du vänligt bemött av kunnig personal och är det något som inte passar är det lätt att gå tillbaka och byta.

Från och med förra veckan kan du se en affisch i de flesta fönster i centrum med texten ”Tack för att Du handlar i Sunne”. Detta är både en uppmaning och en uppskattning till dig – för att du handlar hemma i Sunne. För visst är det mycket trevligare med ett levande centrum, med ett varierat utbud och att kunna hitta allt man behöver hemma på orten?

Nu är julhandeln i full gång, expertisen spår att den bli mindre än vanligt i år på grund av det ekonomiska läget med dyrare priser på bland annat mat och boende. Många butiker hjälper till på det sätt de kan genom tillfälliga erbjudanden eller rea.

Affischen är framtagen av Sunnenytt och tryckt av Ramströms tryckeri.