Våra tjänster: Logotype, broschyr, flyer, webb och sociala medier

Idag når reklam och varumärken ut bredare än någonsin, vi ser den på tv, i tryck, i sociala medier, på tv-skärmar i stan, affären och längs vägen. På vilket sätt vill du synas?

Vi hjälper både dig som är nystartade och dig som är gammal i gemet och vill förnya ditt sätt att synas. Grafisk profil, logotyp, trycksaker och annonser eller inlägg för sociala flöden. Kolla in vad vi kan göra åt dig!

En tilltalande produkt på bordet i väntrummet eller på ditt event lockar kunden att ta ett exemplar med sig hem. Du får möjlighet att berätta mer om dig och din verksamhet som kunden kan läsa hemma i lugn och ro.

Ett ark som viks på mitten eller viks flera gånger. Det vanligaste är 4-sidiga A4 eller A5. Foldrar med tryck kan vikas på många olika sätt – låt fantasin flöda och bli kreativ!

En logotyp är ditt varumärkes starkaste budbärare. Den ska vara unik, signalera rätt känsla och vara tydlig och lätt att känna igen i olika storlekar och sammanhang.

Vill du ha hjälp med logotyp?
Eller har du en men vill justera eller uppdatera den? Kanske behöver logotypen anpassas för digitala medier? Vi hjälper dig – Kontakta oss för mer info.

Fotbollsförening, basketklubb, pensionärsklubb, revysällskap eller återträff – oavsett verksamhet eller aktivitet, behövs ibland ett programblad. 

Till idrottsföreningar passar ett programblad med säsongens spelschema, ett blad vi gör innan säsongen drar igång.

Kanske behöver din förening ett informationsblad att ha tillgängligt vid olika sammankomster under året.

Spelar ni revy eller annan teaterföreställning, visst ska ni ha ett programblad när publiken strömmar till. Visa vilka ni är och hur länge ni hållit på!

Välkommen till oss oavsett vilken typ av förening ni är och vilken typ av produkt ni behöver, tillsammans planerar vi vad som passar bäst för er. 

Visa vem du är med ett unikt och specialdesignat visitkort. Ett bra och viktigt verktyg för att knyta nya kontakter. Ditt visitkort bör innehålla tydliga kontaktuppgifter, utifrån din grafiska profil om du har någon eller utifrån den stil som du tycker om. Det kan handla om att välja mellan olika typsnitt, färger och bilder. Logotype, slogan, foto och QR-kod är andra element som kan finnas på ett visitkort. Vi hjälper dig att utforma ett snyggt kort som passar just dig eller ditt företag.

Behöver du hjälp med utformning av annons? Ange storlek, budskap etc…så hjälper vi dig att ta fram ett förslag. Levereras i ett format som passar det media som du ska annonsera i.

På plats hos oss kan vi erbjuda pappersformaten A3 eller A4. Vid större utskrifter såsom 50*70 mm, 70*100 mm samarbetar vi med lokala tryckerier.
Vi gör även inbjudningskort, sånghäften, placeringskort till bröllop, dop, fest och begravningsprogram.

Vi hjälper dig välja

Kontakta oss så kan vi träffas över en kopp kaffe där vi går igenom vad du vill förmedla i din trycksak. Tillsammans bestämmer vi format och papperskvalité, diskuterar färger, typografi och utseende. När du lämnat in ditt material gör vi ett förslag och återkopplar till dig med ett korrektur via mejl eller utskrift. Därefter går vi vidare om du vill ändra eller lägga till något.

Så här lämnar du ditt material

  • Mejla texter i word eller direkt i mejlprogrammet till info@sunnenytt.se
  • Mejla bilder som eps eller jpeg, 300 dpi, till info@sunnenytt.se, för stora filer finns även sprend.com

Kostnad

  • Vi debiterar ett timpris på 800:-
  • Minsta debitering 30 min

Logotype

Startavgift inkl 1 timmes layoutarbete 2500:-

Alla priser exkl. moms