Årets butik:

Coop Lysvik

Ett värdefullt nav i bygden!

En lokal träffpunkt för alla, ung som gammal i hela bygden. Unikt hjälpsam, trevlig och glad personal som erbjuder välsorterade hyllor och fräscha varor. Ger bra stöd till föreningar genom förmedling och försäljning av medlemskort, föreningslotter, revybiljetter och andra aktiviteter. Utöver att stå kunderna till förfogande bjuder de på sig själva genom att lägga upp roliga filmer på sociala medier. Här får kunderna det lilla extra och ingenting är omöjligt.

Årets hjälte:

Sara Sundqvist 

En lokal hjälte med hjärtat på rätt ställe.

Sara har under flera år hjälpt personer, som på grund av sjukdom, tappat hår och behöver peruk. Hon har investerat i en specialutbildning, och är en av få i Sverige som kan utföra detta känslosamma arbete. Hon har inrett ett speciellt utrymme i salongen, Hår och kroppsverkstan, med egen mottagning. Här får man ett hjärtligt bemötande och professionell hjälp. Sara, du är kompetent, engagerad och sprider glädje i en svår period!

Årets sunning

Anders Magnusson

En handlingskraftig person med visioner!

Anders har visat stort engagemang för Sunne och bidragit till att förändra stadsbilden på ett positivt sätt. Han har genom sitt företag byggt kända besöksmål som Strandcaféet, Sunne Vattenland och renoveringen av Teaterbiografen. För sitt senaste projekt, lägenheterna på Nilssontomten, fick Anders det prestigefyllda priset, Värmlands vackraste byggnad 2023 (Sveriges Arkitekter Värmlands Arkitekturpris). En sann idérik entreprenör med stort hjärta och generositet

Övriga nominerade var

Årets butik

Entré, Sunne
Rottnahallen Gräsmark

Årets hjälte

Niklas Persson

Maja Sundqvist

Årets sunning

Ninni Obarius

Peter Lindgren