Ridderheims lanserar en lyxig plockbricka med Västerbottensost som stjärnan i en ljuvligt god ostcreme och en magisk mild ölkorv. Ostälskare kan även köpa ostcremen separat. Dessutom lanseras äntligen smakexplosionen Ridderheims Sweety Drops con queso brett i butik.

Ridderheims vill berika varje dag och måltid med färg, smak och njutning. Med inspiration från världens kök vänder man för första gången blicken hemåt och mot en av Sveriges mest älskade delikatesser, Västerbottensost. 

– Samarbetet med Norrmejerier är verkligen en ”match made in cheese heaven” och jag vågar påstå att vi nästan överträffat oss själva. Vi tror och hoppas att konsumenterna kommer att uppskatta nyheterna lika mycket som vi gör. Precis som alla våra produkter är det bara att ta fram, öppna och servera, säger Karolina Szczepanska, Marketing Manager, Ridderheims.

Nyheter – SMAKSATTA med västerbottensost® 

Mingel Deluxe med Västerbottensost® 
Plockbrickorna som introducerades i höstas har gjort succé och nu lanseras en femte – Mingel Deluxe, Ridderheims lyxigaste hittills. Här bjuds på mild ölkorv smaksatt Västerbottensost, ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost och spröda grissini. 44,90 kr/140 g.  

Creme med Västerbottensost®  
En ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost som förhöjer smaken på allt. Perfekt som dipp, på en plockbricka, avnjuta med sked och varför inte på en pinsa, i en pasta eller gratäng. 33,90 kr/140 g.   

Nyhet – SWEETY DROPS CON QUESO 
Milda, söta peruanska chilifrukter formade som små droppar samsas med tärningar av krämig salladsost i en marinad med vitlök och örter. Magiskt goda som plock och kan gå rakt ner i en sallad eller pasta. Tycker du dig känna igen produkten? Ja det är en storsäljare från Ridderheims tapasbarer där man idag kan köpa den på lösvikt. Nu kommer den färdigpaketerad och finns i många fler butiker. 33,90 kr/120 g.   

 


Lansering: mars 2024. Alla tre nyheter lanseras på Ica, Ridderheims Creme med Västerbottensost® även på Willys och Ridderheims Sweety Drops con queso även på Hemköp.